Tjänster

Industritvätt – Företagstvätt – Tvätt Privat

Välkommen att lämna in din tvätt hos oss på Domsjö Tvättjänst i Örnsköldsvik. Vi erbjuder allt inom företagstvätt och industritvätt men också tvätt av kläder, mattor och mangling för dig som privatperson. Vi erbjuder såväl enstaka tvätt som återkommande tjänster. Du kan även anlita oss för sömnadstjänster. Hör gärna av dig om du har frågor!


MATTVÄTT

Vi erbjuder professionell mattvätt åt företag, industrier och privatpersoner. Du bestämmer när vi ska leverera, vilka dagar som passar ditt företag. Vi tvättar såväl små entrémattor som vardagsrumsmattor.

GROVTVÄTT

Lämna in din grovtvätt hos oss. För skrymmande tvätt har vi en 35 kg maskin. Vi tar emot t ex bäddmadrasser, dynor, överkast, arbetskläder, overaller och skoteroveraller. Vi ser till att din tvätt blir ren och hjälper även till med sömnadstjänster.

FINTVÄTT

Välkommen till ett proffsigt tvätteri. Du kan lämna in dina skjortor, byxor eller dukar. Vi använder miljöanpassade kemikalier.

MANGLING

Vi stryker dina kläder och har en varmmangel för ditt sänglinne, dina gardiner och dina dukar. Hör av dig om du har frågor om din tvätt.